Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Ημερίδα Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΠΤΠΕ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό υλικό στην πρώτη σχολική ηλικία», με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Από την ιδέα στην υλοποίηση: σχεδιασμός και αξιοποίηση παιδαγωγικού παιχνιδιού και υλικού»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, 15.00-20.00 στους χώρους του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Θόλος και αμφιθέατρο Σαράτση). Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν δείγματα εκπαιδευτικού υλικού, παιχνιδιού και δράσεων που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί στο πλαίσιο μαθημάτων ή διπλωματικών εργασιών από φοιτητές και φοιτήτριες του Π.Μ.Σ.
Το υλικό και τα poster θα εκτεθούν στο χώρο της Θόλου, ενώ ομιλίες, χαιρετισμοί και στρογγυλό τραπέζι θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο Σαράτση. Η ημερίδα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, εκπαιδευτικούς, σχεδιαστές παιδαγωγικού υλικού, και όσους άπτονται αντίστοιχων ενδιαφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου